Perfect Pilates

Deze manier van sporten is makkelijk uitvoerbaar, rustig en veilig. De kracht van pilates zit met name in de eenvoud en de combinaties van de bewegingen.

Maak een afspraak

Perfect Pilates

Misschien

  • heb je klachten gehad en wil je ze niet meer terug.

  • wil je gaan sporten maar dan wel onder goede begeleiding in een klein groepje in plaats van een grote groep waar jij onzichtbaar bent

  • ben je wel op zoek naar een manier van trainen die zowel body en mind aanpakt?

Perfect pilates (of fascia fitness) sluit dan wellicht aan bij jouw wensen. Je lijf wordt aan het werk gezet en je hoofd maak je leeg.

Voor wie?

Deze manier van sporten is makkelijk uitvoerbaar, rustig en veilig. De kracht van pilates zit met name in de eenvoud en de combinaties van de bewegingen. Daardoor is het geschikt voor iedereen ongeacht leeftijd, fitheidniveau of sportervaring. Natuurlijk zul je moeten werken maar dan op jouw niveau.

Wat train je?

De nadruk van de methode ligt op het oefenen op een matje en het gebruiken van de spieren die de wervelkolom ondersteunen om ervoor te zorgen dat het lichaam door de dag heen een juiste houding kan handhaven. Tijdens elke oefeningen zul jij de balans voelen tussen rug- en buikspieren en zie je snel wat voor effect dat heeft op jouw dagelijks leven.

Ook zonder klachten ben je trouwens welkom. Want voorkomen is altijd beter dan genezen!

MAAK EEN AFSPRAAK

PREVENTIE

  OPENINGSTIJDEN

Maandag 8:00 – 21:00
Dinsdag 13:00 – 21:00
Woe-do-vrij 8:00 – 18:00

CONTACT

Lieke Oketch:   06-16394670
Ron ten Broek: 06-83162733
info@fysiotherapie-inbeweging.nl

LOCATIE

Veldsingel 29
6581 TC Malden
Klik hier voor de route

WAT ZEGGEN ONZE PATIENTEN

Ik kon vrij vlug terecht, ben adequaat en deskundig behandeld. Goede uitleg over de behandeling en adviezen voor thuis zelf aan het herstel te werken.

27 augustus 2016

vorige
volgende