Fysiotherapie

Fysiotherapie: als goed bewegen niet meer zo vanzelfsprekend is.

Fysiotherapie

Het menselijk lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, pezen,  botten, gewrichten, gewrichtsbanden, kraakbeen en bindweefsel waar we elke dag op moeten kunnen rekenen.

Lopen, de was ophangen, jezelf omdraaien in bed,  springen, bukken, het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo gewoon is als je denkt, besef je pas als je ergens last van krijgt. Als het lichaam even niet meewerkt.

Degenen die daar alles van afweten, dat zijn wij, jouw fysiotherapeuten.

Wij zijn deskundigen op het gebied van het dagelijks bewegen. Bij ons kun je terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen.

Een behandeling fysiotherapie kan bestaan uit mobilisaties, dry needling, oefentherapie, medical taping en advies. Het betekent niet dat we tijdens het behandelen maar 1 van deze behandeltechnieken inzetten. We combineren vaak verschillende technieken met elkaar om jou zo goed mogelijk te behandelen. Op deze manier komen we tot de beste resultaten.

Onze focus ligt op zelfredzaamheid. Dat jij jezelf zo prettig mogelijk kan bewegen in het leven dat jij leidt.

fib fysiotherapie

Directe toegankelijkheid

Per 1 januari 2006 is de fysiotherapeut direct toegankelijk. Dit houdt in dat er geen verwijsbrief/verwijzing meer nodig is van de (huis)arts. Je kan direct een afspraak maken!

Soms is er nog wel een verwijzing nodig. Dat is het geval als je bij ons komt en jouw aandoening komt voor op de chronische lijst van Borst en als je thuis behandeld moet worden.

SPECIALISATIES

  OPENINGSTIJDEN

Maandag 8:00 – 21:00
Dinsdag 13:00 – 21:00
Woe-do-vrij 8:00 – 18:00

CONTACT

Lieke Oketch:   06-16394670
Ron ten Broek: 06-83162733
info@fysiotherapie-inbeweging.nl

LOCATIE

Veldsingel 29
6581 TC Malden
Klik hier voor de route

Wat zeggen anderen

Ik kon vrij vlug terecht, ben adequaat en deskundig behandeld. Goede uitleg over de behandeling en adviezen voor thuis zelf aan het herstel te werken.

27 augustus 2016

vorige
volgende