Wie zijn wij

Fysiotherapie in beweging

Ron ten Broek

Geïnteresseerd in het bewegend functioneren van de mens en vooral wat daarin mis kan gaan ben ik in 1995 met de opleiding fysiotherapie begonnen. Inmiddels zit ik sinds 1999 in het vak en vanaf 2014 heb ik samen met Lieke een eigen praktijk.

Het mooie van ons beroep is dat je jezelf binnen het vakgebied kan blijven ontwikkelen en het mooie van een eigen praktijk is dat je deze ontwikkeling zelf vorm kan geven. Het doel daarvan is om met kennis, ervaring en eigen ideeën van zowel therapeut als cliënt samen voorwaarden te scheppen voor het zelf herstellend vermogen van het lichaam en/of  zo goed mogelijk om te leren gaan met een bepaalde klacht of beperking. Op deze manier te mogen en kunnen werken maakt dat ik enorm van mijn vak geniet.

Lieke Oketch-Aben

Na ruim 8 jaar werkervaring startte Ron en ik in 2014 onze eigen fysiotherapiepraktijk.

Ideeën, wensen, energie,  do’s en dont’s, we stopten het allemaal in een formule om ervoor te zorgen dat het onze praktijk zou worden.

En nu staat er al een paar jaar een praktijk waar ik me thuis voel. Een praktijk die ontzettend goed past bij wat ik/wij belangrijk vind(en);  goed contact met jou, als cliënt,  en het bereiken van goed en langdurig resultaat.

Als fysiotherapeut zal ik je laten zien dat je lichaam tot heel veel in staat is. Het zelfherstellende vermogen zal ik helpen weer op “aan” te krijgen en jij zal ervoor zorgen dat dit een vervolg krijg. Dit betekent dat je soms de grenzen op moet zoeken van je kunnen, of juist een pas op de plaats moet maken. Ik ondersteun, begeleid en help je waar je dit niet zelf kan.

Dat kan op de behandelbank, in de oefenruimte, buiten, aan huis en/of aan de hand van coaching.

0
geholpen
cliënten
0
meter
tape
0
coach
gespreken
0
rek
oefeningen