Sport-fysiotherapie

De sportfysiotherapeut speelt een belangrijke rol bij preventie, voorlichting en advies voor iedereen die sport of wil gaan sporten.

Sportfysiotherapie

Sport stelt andere eisen aan het lichaam en dus ook aan de fysiotherapeut.  De sportfysiotherapeut is een fysiotherapeut die zich gespecialiseerd heeft in het onderzoek en de behandeling van sport gerelateerde klachten.

Voor wie?

Sportfysiotherapie is bedoeld voor mensen die sporten. Als sporter kan je geblesseerd raken en daarvoor behandeling nodig hebben.

De sportfysiotherapeut zal samen met je een revalidatietraject opstarten en doorlopen. Het doel? Het sporten weer mogelijk maken.

Ook kan de sportfysiotherapeut een belangrijke rol spelen bij preventie, voorlichting en het geven van adviezen aan iedereen die sport of wil gaan sporten.

Welke klachten?

Je draaide je om tijdens een snelle manoeuvre en voelde iets knappen in je knie? Tijdens het fitnessen voel je altijd een zeurende pijn in je rug bij het kniebuigen. Je probeerde de bal over het net te tikken maar opeens was daar weer die felle pijn in je schouder.

Je kan de sportfysiotherapeut bezoeken bij overbelastingsklachten, verminderde controle en blessures.

De behandeling

Uw sportfysiotherapeut kan kiezen uit verschillende behandelmogelijkheden zoals oefenprogramma’s met of zonder het gebruik van trainingsapparatuur. Taping, mobiliserende technieken, fascietechnieken en dry needling kunnen ook deel van de behandeling uitmaken. Verder zal in het oefenprogramma altijd aandacht besteed worden aan elementen die belangrijk zijn tijdens sporten; coördinatie, snelheid, lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen.

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling?

SPECIALISATIES

  OPENINGSTIJDEN

Maandag 8:00 – 21:00
Dinsdag 13:00 – 21:00
Woe-do-vrij 8:00 – 18:00

CONTACT

Lieke Oketch:   06-16394670
Ron ten Broek: 06-83162733
info@fysiotherapie-inbeweging.nl

LOCATIE

Veldsingel 29
6581 TC Malden
Klik hier voor de route

WAT ZEGGEN ONZE PATIENTEN

Ik kon vrij vlug terecht, ben adequaat en deskundig behandeld. Goede uitleg over de behandeling en adviezen voor thuis zelf aan het herstel te werken.

27 augustus 2016

Er wordt zeer zorgvuldig gekeken wat er precies aan de hand is waarbij onderzoek wordt gedaan. Dus de fysiotherapeut voelt zelf ook hoe het gewricht beweegt en gaat niet af op alleen een klachtenpatroon. Daarbij wordt naar het hele lichaam gekeken. eigen inzet in de vorm van oefeningen doen en sporten is van groot belang. Je kunt zelf meewerken aan het herstel wat ik zelf als heel prettig ervaar. klachten worden serieus genomen en niet weggeschoven onder de noemer leeftijd..

17 september 2016

Een praktijk waar je geen nummertje bent en echt naar je geluisterd wordt. Samen zoeken naar de beste behandeling voor jou. Veel kennis aanwezig en flexibel in het maken van afspraken. Een absolute aanrader.

17 september 2016

Gewoon een super praktijk, snelle degelijke analyse en behandelplan, maar vooral een geweldige persoonlijke benadering. Je merkt dat naast kennis en kunde ook passie en hartstocht voor de mens en het vak in de praktijk aanwezig zijn. Echt een aanrader.

17 september 2016

Professionele benadering waarbij inzet is minderen klacht en meerderen kracht. Aandacht voor psycho-sociale aspect, Klacht in breder perspectief zien, adviezen over preventie.

17 september 2016

Ik ben bij Ron ten Broek onder behandeling. Eerst voor mijn rug en daarna voor een frozenshoulder. Hij neemt de tijd en zorgt daadwerkelijk voor de juiste behandeling. Luistert goed naar je klachten. Top.

18 september 2016

Meelevend, hartelijk, besteedt (niet gedeclareerde) extra tijd, goed overleg over variaties in de behandeling/alternatieve aanpakken ( blijft zoeken naar het beste)

18 september 2016

Uitstekende analyse van de achterliggende oorzaak van mijn schouderblessure. Niet alleen behandeling maar ook instructie om de aandoening in de toekomst te voorkomen. Tot vandaag geen last meer gehad.

18 september 2016

Ik ben erg goed geholpen door Ron. Hij luistert goed naar de klacht, hij legt goed en professioneel uit, waaruit een adequate behandeling volgt.Mijn klacht is tot nu toe niet meer voorgekomen.

18 september 2016

Fysio R. Ten Broek is kundig. Hij probeert ook andere methodes en luistert goed naar de cliënt.

18 september 2016

Daar waar ik elders met mijn klachten niet verder kon en de diagnose niet helemaal helder was, heb ik bij deze praktijk via manueel therapeut Ron ten Broek wel een goede diagnose en behandeling ontvangen. Het gehele behandel traject kwam overeen met het ingeschatte tijdspad.Mijn klachten zijn met succes verholpen. Ik heb dit alles zeer professioneel en kundig ervaren.

18 september 2016

Ik ben nu voor de tweede keer bij Ron onder behandeling. Het maken van afspraken gaat makkelijk en snel, hij geeft goed uitleg over wat hij gaat doen, en de behandeling werkt ook echt. Ik heb geen verbeterpunten voor deze praktijk..

18 september 2016

Ik ben bijzonder tevreden over mijn fysiotherapeute mevrouw Lieke Oketch-Aben. Persoonlijk, professioneel, veel ervaring en behandelingsonderdelen nog eens goed toelichtend. Je weet gelijk waar de knelpunten zitten en hoe ze de behandeling systematisch aanpakt. Ook past zij zo nodig en in overleg dry-needling toe, wat mij goed is bevallen.

19 september 2016

Kernachtig samengevat: correct, goede en rustige inventarisatie probleem, uitgebreide toelichting tijdens behandeling, nazorg in de vorm van oefeningen thuis en zonodig vervolgbehandelingen. Als fysiotherapeut heeft Ron ten Broeke om die reden al een groot aantal jaren mijn vertrouwen.

19 september 2016

Zowel Lieke als Ron verrichten bij mij wonderen. Aardig en persoonlijk. Veel ervaring en goed onderbouwde behandelingen. Waaronder ook dry-needling. De opgegeven thuisoefeningen helpen goed mee aan het soepel houden van mijn chronische nekklachten. Ik loop al jaren bij hun voor behandeling en pilates. In de loop van de tijd konden er grotere pauzes van behandeling zijn daardoor. Super aan te bevelen!.

20 september 2016

Goede prognose stellen heel belangrijk en na enkele behandelingen al veel baat.Door het tonen en bespreken van bij gehaalde boekwerken. Heel duidelijk en begrijpelijk..Bijzonder tevreden.

21 september 2016

Er werd goed geluisterd naar mijn klachten. Vervolgens werd ik uitgebreid onderzocht. De behandelingen gaven enorme verlichting.

21 september 2016

Zijn super vriendelijk en zeer bekwaam. Hebben altijd een luisterend oor en komen met goede behandelplannen. Heb al een aantal mensen doorgestuurd.

23 september 2016

Doorverwezen door sportarts van CWZ. Had al 2 andere behandelaars gehad maar die kwamen er niet helemaal uit. “In beweging” is de beste voor mij gebleken.

23 september 2016

Goed uitvragen van je klacht en prima behandeling die daarbij past.

27 september 2016

Geweldige fysiotherapeute! Na twee keer tapen waren mijn problemen over! Luisteren is een heel sterk punt! Wanneer ik nog eens een blessure heb weet ik haar te vinden!

27 september 2016

Ron ging zeer uitgebreid te werk om te bepalen wat precies het probleem was. Zijn behandelingen waren ook zeer goed.

27 september 2016

Na jarenlang problemen te hebben gehad met mijn onder rug ben ik bij Ron belandt. Ik had al meerdere fysio bezoeken afgelegd bij verschillende instanties. Ron heeft mij met twee behandelingen (dry needling) van mijn problemen  af geholpen.

27 september 2016

Het contact verloopt laagdrempelig, de behandelingen zijn effectief en prettig. De fysiotherapeut luister goed naar wat de klachten zijn, denkt mee en communiceert duidelijk wat hij aan het doen is.

28 september 2016

Zeer behulpzaam,naar het zoeken van de oorzaak van de klachten.Elke keer weer een goede behandeling.

30 september 2016

Na meerdere sessies waren de klachten verholpen. Professionele zorg met een luisterend oor. Dry Needeling is top!

30 september 2016

Het goed samenwerkende team van deze praktijk bestaat uit motiverende, enthousiaste en deskundige therapeuten. Dankzij hun hulp kom ik telkens weer een stap verder in mijn revalidatie.

30 september 2016

Al erg lang last van een tennisarm.Helaas bij een andere fysiotherapeut geweest, maar met oefening en alleen wat wrijven ging het daar niet over.Door middel van de dry needling (het aanprikken van de triggerpoints in de spier) voelde ik al verbetering na de eerste behandeling. Na 3 behandelingen was ik van de pijn af.  Naast de behandeling moet je uiteraard ook zelf wel consequent de oefeningen blijven doen (die je op advies mee krijgt) om een snel resultaat te krijgen en daardoor ook snel klachten vrij bent.

1 oktober 2016

Ik ben erg goed geholpen met zowel mijn knie-als rugklachten. Gedegen onderzoek, behandeling en advies en fijn contact! Ook goede samenwerking tussen de collega’s!

2 oktober 2016

Lieke geeft een heldere uitleg over wat er aan de hand is, ze overlegt over de behandeling, persoonlijke benadering en deskundige behandelling!

5 oktober 2016

De praktijk ligt niet bij mij in de buurt, maar omdat ik zulke goede ervaringen heb, rij ik er graag wat extra kilometers voor. De fysiotherapeut is zeer gedreven, luistert goed en is zeer deskundig . Hij weet waar hij het over heeft en weet letterlijk de vinger op de zere plek te leggen.

7 oktober 2016

Na behandeling van spatader problematiek zijn er complicaties geweest die hebben geleid tot een flinke valpartij met de nodige gevolgen. Er is door de fysiotherapeut gewerkt aan de gevolgen van een operatie. Zorgen dat het lopen en bewegen weer beter gaat.

20 oktober 2016

Na heupoperatie bij plaatselijke praktijk het revalidatie-traject doorlopen. Uitbehandeld terwijl ik grote moeite had goed te lopen. Teruggegaan naar Fysiotherapie in Beweging die destijds de heupklachten behandelde en i.s.m. huisarts operatie adviseerde.Zijn deskundige behandelingen en de voorgeschreven thuisoefeningen hebben tot een geweldig resultaat geleid.Grip gekregen  op het vinden van evenwicht en balans.Kan weer met oud-collega’s mee “op wandeldag “Kan bij de wekelijkse fitnessgroep weer met alles meedoen.Kortom : een therapeut die blijft zoeken naar mogelijkheden, het fijn vindt  een extra schepje erbovenop te doen  en je duidelijk zegt welk doel hij probeert te bereiken.Ik ben nog iedere dag blij met de tip die ik uit de fitnessgroep kreeg , om deze therapeut te raadplegen.

27 oktober 2016

Ik ben zelf niet behandeld, wel een paar keer in de praktijk geweest. De sfeer gevoeld en die is erg prettig! Aandacht voor de cliënt, met hoofdletter A. Zeer plezierig en Lieke kijkt en luistert met een “ruime blik” en staat open voor vernieuwing.

Pauline Derksen Facebook 17 januari 2017

Vorig jaar bij Lieke gekomen omdat ik pijn in mijn rug had. Was ik maar al bij al die voorgaande signalen van pijn naar Lieke gekomen. Ze is super professioneel, recht door zee, heel fijn in de omgang. Elke week merkte ik meer en meer verschil en nu is het traject bijna afgelopen. Want het gaat super goed. Zonder de professionele hulp van Lieke had ik mij nooit zo goed gevoeld. Echt een topper!

Marlous Redeker Facebook 6 februari 2017

Ik heb een zeer goede ervaring in deze praktijk. Vanaf het eerste moment is er naar me geluisterd en werd daar ook iets mee gedaan.Behalve de nieuwe heup en heb ik nog enkele aandoeningen waardoor de revalidatie extra zwaar is.Niks dan lof over deze fysiotherapie-praktijk

9 februari 2017

Zeer goede, persoonlijke benadering en behandeling afgestemd op de persoon en het gewenstevresultaat, waarbij alle mogelijkheden optimaal worden ingezet (conventionele fysiotherapie, dry-needling enz)

9 februari 2017

Met flinke rugklachten bij Lieke terecht gekomen. Met de intake en behandeling wordt er ruim de tijd voor je genomen. In duidelijke taal, er wordt niet omheen gedraaid, wordt alles uitgelegd. Elke behandeling voelde ik mij steeds een beetje beter. En nu is het zelfs zo goed dat ik mij niet kan herinneren dat ik zo lang zonder pijn in mijn rug heb gelopen.

9 februari 2017

Een fysiotherapeut die verder kijkt dan alleen de klacht, luistert naar jouw eigen inzicht op de klacht en daarin meedenkt, adviseert en de behandeling op afstemt.

10 februari 2017

vorige
volgende