Fysio-coaching

 

Fysio-coaching

Lijf en leven is 1 geheel. Al 12 jaar lang word ik als fysiotherapeut meegenomen in het leven van de cliënt. Al in het begin van mijn loopbaan voelde ik; een belemmering van het lijf vormt een belemmering in het leven. Maar een belemmering in het leven kan ook een belemmering in het lijf opleveren of in stand houden.

Een voorbeeld:

De werkdruk is al maanden hoog, over een week moet je een belangrijke presentatie houden, maar je dochter wordt ziek. Je slaapt slecht en laat op je werk steekjes vallen. Je baalt en doet voor je gevoel iedereen te kort. Ook jezelf. Dan krijg je ook nog last van je nek. Het voelt stijf. Niks lijkt meer mee te werken..

Laatst werd er weer gevraagd of je misschien in verwachting was. En ook je man kijkt anders naar je. Of beeld je het je nu in. Misschien moet je toch maar gaan afvallen. Maar voor wie eigenlijk. En dan die vervelende hoofdpijn de hele tijd…

Vrienden lijken het voor elkaar te hebben. Huisje, boompje, beestje. En jij zit thuis, je bent je baan kwijtgeraakt en komt niet aan de bak. Je weet jezelf ook niet meer te motiveren. Maar dit wil je ook niet meer. Hoe kom ik weer in beweging, denk je? Fysiek, mentaal…je weet het niet. Alleen deze cirkel doorbreken, het lukt je niet. En dan speelt ook nog je rug elke keer op..

Ik zal er zijn om je verhaal aan te horen en kijk hoe ik bij je aan kan haken. Naast het fysiotherapeutische behandeltraject  starten we ook een coachtraject. Hoe lang dat coach traject duur is afhankelijk van de inschatting die ik maak naar aanleiding van onze intake.

Werkwijze

Als je  met mij contact hebt gezocht voor een coachtraject maken we een afspraak en krijg je een kort intake formulier toegestuurd. Deze eerste afspraak kun je zien als een eerste kennismaking.

Samen lopen we het formulier door en misschien komen hieruit nog nieuwe doelen, wensen of situaties naar voren waaraan je wil gaan werken. Als het vervolgens voor jou goed voelt maken we een vervolgafspraak.

De kosten voor een intake en voor de vervolgafspraken zie je terug in onze tarievenlijst.

SPECIALISATIES

  OPENINGSTIJDEN

Maandag 8:00 – 21:00
Dinsdag 13:00 – 21:00
Woe-do-vrij 8:00 – 18:00

CONTACT

Lieke Oketch:   06-16394670
Ron ten Broek: 06-83162733
info@fysiotherapie-inbeweging.nl

LOCATIE

Veldsingel 29
6581 TC Malden
Klik hier voor de route

Wat zeggen anderen

Ik kon vrij vlug terecht, ben adequaat en deskundig behandeld. Goede uitleg over de behandeling en adviezen voor thuis zelf aan het herstel te werken.

27 augustus 2016

vorige
volgende