Coaching

Mijn energie, rust en enthousiasme zorgen er samen voor  dat ik  jou op weg help om zelf je oplossing te vinden. Ik zet je in je kracht door je in beweging te brengen.

Coaching

Herken je jezelf in één van onderstaande voorbeelden?

  • Waarom lukt het me niet om mezelf te motiveren een baan te vinden
  • Waarom heb ik toch altijd een excuus om niet te gaan sporten
  • Ik zou zo graag balans ervaren in mijn leven
  • Wat moet ik doen om wat positiever in het leven te staan
  • Hoe maak ik meer tijd voor mezelf
  • Wat heb ik nodig om ervoor te zorgen dat ik op de juiste manier contact maak met anderen
  • Hoe leer ik mijn kinderen los te laten
  • Hoe laat ik mijn emoties toe
  • Wat kan ik doen om mijn vrouw te steunen
  • Ik wil niet meer de hele tijd discussiëren op mijn werk of met mijn partner

Misschien hak je de knoop door en zet je de stap, ik kan zeker wat voor je betekenen. Bij ‘wie ben ik als coach’ kan je lezen wat mijn coach-stijl is en van welke werkvormen ik gebruik maak.

Wie ben ik als coach

Ik ben Lieke, een coach die je zal helpen bij een vraag, situatie of probleem. Ik zal samen met je op zoek gaan naar een oplossing. Maar ik weet ook dat de oplossing kan liggen in erkenning en acceptatie. Ik zal bewustzijn creëren; stel je vragen, werk met creatieve werkvormen of maak gebruik van coachmodellen en/of systemisch werken.

én…

Je zal zien wat mooi is en minder “mooi”, bij jou en/of een ander en dat dat er allemaal bij hoort. Je zal ontdekken wat een kracht is en een katalysator kan zijn bij het vinden van de oplossing en dat wat een belemmering is en de zoektocht naar het resultaat kan vertragen. Je zal ervaren dat je alles in huis hebt om zelf je vraag te beantwoorden en een situatie of probleem aan te gaan. Je zal jezelf (nog) beter leren kennen.

Ik heb geen oordeel over wat je mij verteld, maar ik zal er zijn. Mijn energie en enthousiasme zorgen er samen voor wat ik het liefste doe als coach, jou op weg helpen om zelf je oplossing te vinden. Ik zet je in je kracht door je in beweging te brengen. En af en toe geef ik een zacht duwtje. De click is er, en de verbinding maken we.

Werkwijze

Als je met mij contact hebt gezocht voor een coachtraject maken we een afspraak en krijg je een kort intake formulier toegestuurd. Deze eerste afspraak kun je zien als een eerste kennismaking.

Samen lopen we het formulier door en misschien komen hieruit nog nieuwe doelen, wensen of situaties naar voren waaraan je wil gaan werken. Als het vervolgens voor jou goed voelt maken we een vervolgafspraak.

De kosten voor een intake en voor de vervolgafspraken zie je terug in onze tarievenlijst.

SPECIALISATIES

  OPENINGSTIJDEN

Maandag 8:00 – 19:00
Dinsdag 8:00 – 19:00
Woensdag 8:00 – 19:00
Donderdag 8:00 – 21:00
Vrijdag 8:00 – 19:00
Zaterdag – zondag gesloten

Ron ten Broek: 06- 83 16 27 33

Lieke Oktech: 06- 83 16 27 33

  LOCATIE

 Veldsingel 29
6581 TC Malden

Wat zeggen anderen

Ik kon vrij vlug terecht, ben adequaat en deskundig behandeld. Goede uitleg over de behandeling en adviezen voor thuis zelf aan het herstel te werken.

27 augustus 2016

vorige
volgende