Onze specialisaties

Maak een afspraak

Fysiotherapie

Fysiotherapie is het vakgebied van het menselijk bewegen: de fysiotherapeut richt zich op de oorzaken van de bewegings(on)mogelijkheden van de mens in zijn dagelijkse omgeving.

Lees meer…

Fysio-coaching

Als je met mij contact hebt gezocht voor een coachtraject maken we een afspraak en krijg je een kort intake formulier toegestuurd. Deze eerste afspraak kun je zien als een eerste kennismaking.

Lees meer…

Manuele therapie

Het doel van manuele therapie is het beter laten functioneren van de gewrichten om in het verlengde daarvan houding en beweging te optimaliseren.

Lees meer…

Sportfysiotherapie

De sportfysiotherapeut speelt een belangrijke rol bij preventie, voorlichting en advies voor iedereen die sport of wil gaan sporten.

Lees meer…

Dry Needling

Dry needling is een zeer efficiënte manier om een triggerpoint te behandelen. Met de naald word direct de lokale verharding aangeprikt waardoor deze moet loslaten en zal ontspannen.

Lees meer…

Medical Taping

Wij tapen via het Medical Taping Concept. Dit is elastisch tapen wat ook wel kinesiotaping wordt genoemd. Dit is een tapetechniek die we gebruiken om sneller tot een goed behandelresultaat te komen.

Lees meer…

Fasciatherapie

Fysiotherapie in water wordt ook wel hydrotherapie genoemd. Het is uitermate geschikt voor cliënten met gewrichtsklachten, chronische pijnklachten en orthopedische klachten of revalidatie daarvan.

Lees meer…

0
geholpen
cliënten
0
meter
tape
0
coach
gespreken
0
rek
oefeningen